SENIORIKIRKKO SU 29.4. KLO 11

HELSINGIN VAPAAKIRKOSSA, Annankatu 1

” Jeesuksella ei ole kiire ...”

Kaikki yli 75-vuotiaat ovat tilaisuuden ”kunniavieraita”.

• Jumalanpalveluksessa saarnaa past. Esko Taipale, tilaisuuden juontaa Jyrki Ihatsu, laulavat lapsetsekä tilaisuutta vartea vasten koottu ”entisajan kitarakuoro”. Muutama maallikko käyttää puheenvuoron. Tilaisuuden  jälkeen on tarjolla kirkkokahvit, jotka tarjotaan varttuneemmalle väelle pöytiin . Jumalanpalvelus päättyy arviolta n.klo 12.30 ja kirkkokahvitteluun menee arviolta puolisen tuntia.
  • Koska kulku ylös kirkkosaliin voi olla vaikeaa, jumalanpalvelusta voi seurata myös kirkon alasalin näyttöruudulta ja tarvittaessa kuunnella myös erillisillä kuulokkeilla. Kulku alasaliin on lähes esteetöntä paria kynnystä ja matalaa porrasta lukuunottamatta.
  • Istumisen tai selän pehmikkeeksi on tarvittaessa saatavilla pehmusteita.
  • Mikäli kirkkoon lähtö jännittää terveydellisistä syistä, paikalla on terveydenhuollon ammattilaisia, jotka voivat tarvittaessa antaa apua akuuteissa tilanteissa.
  • Alasalissa on käytettävissä InvaWc.
  • Mikäli tarvitset kuljetusta kirkkoon ja takaisin henkilöautolla, ota yhteyttä puhelimitse joko Jorma Waismaahan, p.050-500 4392 tai Jyrki Ihatsuun, p. 040-835 7257. Jos omainen voisi auttaa kuljetuksessa, niin se olisi tietenkin hienoa.

Olet lämpimästi tervetullut - niin jumalanpalvelukseen kuin tapaamaan tuttuja tai ikätovereita !