Tänä vuonna seurakuntamme ei toimi lahjapakettien vastaanottopisteenä. Katso alla olevasta linkistä lähimmät vastaanottopisteet.

Seurakuntaamme lähinnä oleva piste lyötyy Iso-Robalta Lähetysseurakunnasta.

Vastaanottopisteet TÄSTÄ!

Kenkälaatikkoaihiot ja esitteet ovat noudettavissa palautuspisteistä 2.10. alkaen.

Valmiin lahjasi voit palauttaa palautuspisteeseen palautusviikon aikana, marraskuun kolmannella viikolla (13.-20.11.).

Naisten aamu A4 mainos loka17 nyyttari korkea

PW23

Hesan Vapis on saanut taas mahdollisuuden toteuttaa YLE:n TV-jumalanpalveluksen. Nauhoitus tapahtuu tällä kertaa Adventtikirkon tiloissa la 7.10. klo 11 alkaen. Saavu kuitenkin paikalle jo klo 10.40. Olisi kiva jos saisimme runsaan joukon ihmisiä mukaan.

Tilaisuuden monipuolisesta musiikista vastaa Apa & Erika, housebandin kanssa. Tilaisuuden juontaa Joona Väisänen ja saarna Ari Korolainen.

Armollista menoa -radio-ohjelmat jatkuvat taas parin kuukauden tauon jälkeen. Helsingin vapaaseurakunta tuottaa puolen tunnin mittaista ohjelmaa jälleen helmikuusta toukokuun loppuun. Käännäpä siis laitteesi Radio Dein taajuudelle 89MHz (101.9MHz) maanantaisin klo 20.02–20.32 ja kuuntele tarinoita mielenkiintoisista ihmisistä ja elävästä Jumalasta!

Voit kuunnella myös Radio Dein nettiradiota osoitteessa https://www.radiodei.fi/kuuntele/radio-dei-helsinki/

Helsingin vapaaseurakunnan kuukausikalenteri

Syyskuu 2017