Kiinnostaako sinua uusia ihmisiä tavoittava työ?

Tule mukaan Enemmän Jeesusta -koulutuspäivään la 21.4. klo 13-16. Tilaisuudessa keskustelemme sekä jaamme ajatuksia ja kokemuksia kristillisestä tavoittavasta työstä/palvelutyöstä.

Esittelemme myös syksyllä alkavan Levähdyspaikka hankkeen ja koulutamme vapaaehtoisia siihen liittyen.

Tervetuloa!

SENIORIKIRKKO SU 29.4. KLO 11

HELSINGIN VAPAAKIRKOSSA, Annankatu 1

” Jeesuksella ei ole kiire ...”

Kaikki yli 75-vuotiaat ovat tilaisuuden ”kunniavieraita”.

• Jumalanpalveluksessa saarnaa past. Esko Taipale, tilaisuuden juontaa Jyrki Ihatsu, laulavat lapsetsekä tilaisuutta vartea vasten koottu ”entisajan kitarakuoro”. Muutama maallikko käyttää puheenvuoron. Tilaisuuden  jälkeen on tarjolla kirkkokahvit, jotka tarjotaan varttuneemmalle väelle pöytiin . Jumalanpalvelus päättyy arviolta n.klo 12.30 ja kirkkokahvitteluun menee arviolta puolisen tuntia.
  • Koska kulku ylös kirkkosaliin voi olla vaikeaa, jumalanpalvelusta voi seurata myös kirkon alasalin näyttöruudulta ja tarvittaessa kuunnella myös erillisillä kuulokkeilla. Kulku alasaliin on lähes esteetöntä paria kynnystä ja matalaa porrasta lukuunottamatta.
  • Istumisen tai selän pehmikkeeksi on tarvittaessa saatavilla pehmusteita.
  • Mikäli kirkkoon lähtö jännittää terveydellisistä syistä, paikalla on terveydenhuollon ammattilaisia, jotka voivat tarvittaessa antaa apua akuuteissa tilanteissa.
  • Alasalissa on käytettävissä InvaWc.
  • Mikäli tarvitset kuljetusta kirkkoon ja takaisin henkilöautolla, ota yhteyttä puhelimitse joko Jorma Waismaahan, p.050-500 4392 tai Jyrki Ihatsuun, p. 040-835 7257. Jos omainen voisi auttaa kuljetuksessa, niin se olisi tietenkin hienoa.

Olet lämpimästi tervetullut - niin jumalanpalvelukseen kuin tapaamaan tuttuja tai ikätovereita !

PW69694522

Välillä on hyvä erottaa aikaa oman parisuhteen hoitoa varten. Tässä on yksi tapa siihen.

Tervetuloa srk:n järjestämään parisuhdepäivään!

Tapahtuma on ilmainen. Omakustanteinen lounas kaupungilla. Lastenhoito järjestetty ja seurakunta tarjoaa kahvit.

Haagassa toimiva seniorikahvila avaa vielä huhtikuun ajan ovensa keskiviikkoisin klo 14-15.30, osoitteessa Kauppalantie 32 (Etelä-Haaga).

Kevään toiseksi viimeisessä seniorikahvilassa on vieraanamme lehtori Juha Kuusela. Hän alustaa aiheesta Afrikka suomalaisen silmin. Tervetuloa kahvittelemaan ja keskustelemaan ke 18.4. klo 12 osoitteeseen Kauppalantie 32.

Huhtikuu 2018 s1

Huhtikuu 2018