Aktiivisena myös ulkomailla

Lähetysinnostus on elänyt voimakkaana Helsingin vapaaseurakunnan keskellä toimintamme alusta alkaen. Jo 1800-luvun lopulla Agnes Mayer aloitti työn Kiinassa. Kymmenet ja kymmenet lähetit ovat seuranneet hänen jalanjälkiään.

Agnes Meyer

Tällä hetkellä kohdistamme runsaasti voimavaroja Jumalan Sanan kääntämiseksi vähemmistökielille. Uuden kirjakielen synnytysprojektit ovat menossa Lähi-Idässä ja Etelä-Aasiassa. Tämän lisäksi Raamattua käännetään suomensukuisille kansoille Venäjällä.

Kauko-Idässä ja arabimaailmassa asuu seurakuntalaisiamme teltantekijöitä, jotka oman työnsä ohella kertovat Ilosanomaa rakastavasta Taivaan Isästä ystävyysevankelioinnin merkeissä. Floridassa tuemme messiaanisen juutalaisseurakunnan syntyä. New Yorkin kaduilla olemme jakamassa soppaa ja Jumalan Sanaa kodittomille.

Kongon tasavalta (Brazzaville) on perinteinen seurakuntamme lähetyskohde. Tällä hetkellä toimintamme kanavoituu Suomi-Kongo - seuran kautta. Tuloksena on klinikka, synnytyssairaala sekä optikon - ja hammaslääkärin vastaanotot. Lisäksi tukea on annettu kouluprojekteille.

Seurakuntamme nuoret ovat osallistuneet lähetysprojekteihin mm. Operaatio Mobilisaation (OM) laivoilla.

Tuoreita hedelmiä lähetystyöstämme ovat mm. timugoninkielinen Raamattu Malesiassa. Kielo ja Richard Brewis asuivat tropiikissa Timugon-heimon keskuudessa 15 vuotta.

Eeva ja Mauri Porkola palasivat jokunen aika sitten Japanista. Nousevan auringon maahan jäi kolme toimivaa seurakuntaa. Eeva ja Ernst-August Gutt tulivat kotiin Afrikasta. Kohdekielelle käännetyn Jumalan Sanan lisäksi tieteellinen työ tuotti arvokasta apua kielitieteilijöiden käyttöön.

Lähetystyö on ajankohtaista juuri nyt! Seurakuntamme nuori IT-ammattilainen aloitti opiskelut lähetyslinjan Teologisessa opistossamme tavoitteena astua palvelemaan raamatunkäännöstyötä omilla teknisillä taidoilaan.
Lähetystyöhön annetut varat tulevat moninkertaisena seurakunnan siunaukseksi!