LAPSET HELSINGIN VAPAASEURAKUNNASSA

Seurakunnan tärkeimmän tilaisuuden, sunnuntain jumalanpalveluksen
aikana, klo 11.00-12.30, on lapsille tarjolla monenlaista tekemistä.

Kaikki lapset kokoontuvat jumalanpalveluksen aluksi vanhempiensa
kanssa kirkkosaliin ja ovat mukana n. 10 minuuttia. Tämän jälkeen
jakaudutaan omin ryhmiin seuraavasti:

LASTEN KIRKOT

Lasten toiminnan ydin löytyy lasten kirkoista, jotka järjestetään viikottain jumalanpalvelusten yhteydessä Annankatu ykkösessä. Seurakunnan alakerrassa on myös lastenhoitotila.

Lapset on jaettu kahteen ryhmään : 3-6v. sekä 7-13v.

Alkusyksystä alkaen lasten kirkkoihin onkin tullut ilahduttava määrä lapsia!

JIPPII-KUORO

7 - 13 vuotiaille on lisäksi joka toinen sunnuntai tarjolla Jippii-137-kuoron harjoitus. Se on yksi monista yhteiskristillisistä Jippii-lastenkuoroista ja laulaa oman seurakunnan lisäksi vuoden mittaan yhdessä muiden Jippii-kuorojen kanssa monenlaisissa tempauksissa ja matkoilla.  Yhteyshenkilö: Erika Niemelä, puh. 040 5845 323, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisää tietoa löydät täältä: www.jippiimissio.fi

MUU LASTEN TOIMINTA

JUNNUBÄNDI

Junnubändi on suunnattu 12 - 14 - vuotiaille muusikoille. Lisää tietoa
saat Ilkalta: ilkka(at)salmensaari.fi

LASTEN TAPAHTUMAT

Lasten tapahtumia järjestetään muutamia vuodessa. Ensimmäinen lasten tapahtuma ”Lasten Rieha” järjestetään 22.11. klo 13-15.30 yhdessä Vantaan vapaaseurakunnan kanssa. Se on toiminnallinen tapahtuma ja avoin kaikille lapsille. Toimintapisteiden lisäksi on tarjolla esityksiä, rasteja sekä myös välipala.

LASTEN LEIRIT

Kesällä ja talvella järjestetään lasten leirit. Kesäleiri pyritään järjestemään juhannusviikolla sekä talvileiri viikolla 8.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Seurakunta on iso perhe, jossa on paljon kivaa myös lapsille!

Tutustu myös seurakuntamme partiotyöhön ja nuorten toimintaan.

Paulus Rissanen

Lapsityöstä vastaava pastori (Gabriella Mäen vuorotteluvapaan sijainen v. 2015 heinäkuu asti)

045 673 2677