Seurakuntamme on perhe. Tavoitteemme on, että kaikenikäiset ihmiset erilaisista taustoista voisivat kohdata toisensa meidän seurakuntaperheessämme. Haluamme kohdata myös kansainvälistyvän Suomen ja pidämme ovemme auki kaikista kulttuuritaustoista tuleville ihmisille. Erilaisuus on rikkautta ja osoitus Jumalan luovuudesta!

Uskomme rakkauden Jumalaan, joka on ilmaissut itsensä Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Jeesuksen kautta me voimme oppia tuntemaan Jumalan, joka vaikuttaa meissä sen hyvän mitä meissä on. Ilman Häntä emme voisi rakentua perheeksi

Pyhä Henki lähetettiin olemaan kanssamme seurakunnan keskellä ja jokapäiväisessä elämässämme. Päämäärämme on Jumalan rakkauden todeksi eläminen arjessa Pyhän Hengen avulla.

Vapaakirkon oppi