Lasten kirkko

Lapsilla on oikeus kuulla rakastavasta Taivaan Isästä, joka on luonut pienimmät ötökät ja suurimmat meret.

Tervetuloa pienryhmiin!

Pienryhmissä on hyvä tutustua seurakuntalaisiin. Elämän jakaminen synnyttää iloa!

Ilta.

... on tarkoitettu nuorille omaksi paikaksi kasvaa uskossa yhdessä muiden kanssa.

EFC - international church

Every Sunday International service at 2 pm.

Jokaisella meillä on tarinamme!

Seurakuntalaisemme jakavat tarinakeskukseemme oivalluksia hengellisestä elämästä, kokemuksiaan elämästä ja vaikkapa esim. kokemuksiaan lukemistaan hengellisistä kirjoista.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Kirkkokahvit on seurakuntalaisten aktiivinen kohtaamispaikka aina sunnuntaijumalanpalveluksen jälkeen. Kahvin ja pullan ääressä on hyvä päivittää kuulumisia, jakaa rukousaiheita, tutustua uusiin seurakuntalaisiin – ja niihin vanhoihin, joita ei vielä tunne.

Kirkkokahviemäntämme Kaarina tarvitsee 1-2 apulaista joka sunnuntaille. Haluaisitko tulla auttamaan, täyttämään tiskikonetta ja pyyhkimään pöytiä? Vuoro iskee vain kerran syys/kevätkaudessa.

Joko innostuit? Ota yhteyttä Tea Wahlroosiin: tea.wahlroos(at)kolumbus.fi

Lähiajan tapahtumat

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja!

Seuraa meitä Facebookissa!