Lasten kirkko

Lapsilla on oikeus kuulla rakastavasta Taivaan Isästä, joka on luonut pienimmät ötökät ja suurimmat meret.

Tervetuloa pienryhmiin!

Pienryhmissä on hyvä tutustua seurakuntalaisiin. Elämän jakaminen synnyttää iloa!

Revolution-illat

... on tarkoitettu nuorille omaksi paikaksi kasvaa uskossa yhdessä muiden kanssa.

Maahanmuuttaja - seurakunnan rikkaus

Every Sunday International service at 2 pm.

Jokaisella meillä on tarinamme!

Seurakuntalaisemme jakavat tarinakeskukseemme oivalluksia hengellisestä elämästä, kokemuksiaan elämästä ja vaikkapa esim. kokemuksiaan lukemistaan hengellisistä kirjoista.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Kirkkokahvit on seurakuntalaisten aktiivinen kohtaamispaikka aina sunnuntaijumalanpalveluksen jälkeen. Kahvin ja pullan ääressä on hyvä päivittää kuulumisia, jakaa rukousaiheita, tutustua uusiin seurakuntalaisiin – ja niihin vanhoihin, joita ei vielä tunne.

Kirkkokahviemäntämme Kaarina tarvitsee 1-2 apulaista joka sunnuntaille. Haluaisitko tulla auttamaan, täyttämään tiskikonetta ja pyyhkimään pöytiä? Vuoro iskee vain kerran syys/kevätkaudessa.

Joko innostuit? Ota yhteyttä Tea Wahlroosiin: tea.wahlroos(at)kolumbus.fi

Lähiajan tapahtumat

25loka
ke 25.10. 10:00
Perhepiiri
26loka
to 26.10. 11:00
Soppakirkko
28loka
la 28.10. 11:00
Naisten aamu
28loka
la 28.10. 18:30
Ilta.
Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja!

Seuraa meitä Facebookissa!